Kapitel 5

Long time no see. Plugget tar ihjäl mig. Hittade ett litet klipp som fick mig att inse hur lite liv vissa har. Önskar jag hade tid över att göra nåt liknande. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw2sffHI

Balen 2008 ----> 2010

En bild från balen 2008, nu vet jag vart ribban ligger så det är bara att tagga.
Förhoppningsviss blir det succé!

Kapitel 4 livgardet

Klockan är 9 på morgonen. cirka 140 killar och tjej står i en oändlig korridor. Plötsligt hör vi: Uppställning, i två raka led längs väggen. Det var första intrycket man fick av informations dagarna på livgardet, utbildning för militärpolis utanför Stockholm. Kaptenen var cirka 175 lång och lät som Simon från paradise hotell ggr2. Först var det lite skrämmande men med tiden kom man till insikt om att det är respekt för en äldre och erfarne soldat. Fys testerna skippade jag med tanken på morgondagens operation men det var nästan så att jag fick träningsverk av att stå och titta på. Grymt taggad på utbildningen nu när man vet exakt vad den handlar om. För att göra en historia kort se den här.
http://www.youtube.com/watch?v=gf1ty-7pSo0&NR=1

Billy Talent till Peace & Love

Detta är helt sinnes sjukt, för er som uppskattar denna artist behöver jag inte säga mer.

Kapitel 3 (juice under sängen)

Hem marinerat entrecote + grillade ribbs + potatis sallad + bearnaisesås/rödvinssås + ett antal öl + mängden av härliga människor = oslagbar valborg
Det blev kanske en öl för mycket där på slutet men det fattar man ju aldrig förrän dagen efter. Räddningen kom inatt när jag vakande och kom på att jag ställde ett glas juice under sängen innan jag skulle gå lägga mig. Det gjorde att jag kunde sova till så sent som 13.05 - 35! Jag har blåst och druckit kaffé så nu är man på fötterna igen.
För er som är lite mer bakfulla än vad jag är kommer den här!
Virtual Voices – Bakfyllan Och Ångesten
Passande plagg för dagen är
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=HERR_UND_SOV&shoptype=S

RSS 2.0